Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01 01:35 - Бог.бг е пълен с 'макро-програмисти' на 'микропрограми' :) :) :)
Автор: cortana Категория: Технологии   
Прочетен: 301 Коментари: 14 Гласове:
10

Последна промяна: 12.01 00:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
dobronameren: Понеже простото сравняване на броя на прочитите между отделните постинги е фасулска работа, напоследък се появи един starforlife (който преди се титулуваше “просто любовник”, иначе е всеизвестният Гого Стоименов, любимият на наша Милейди/Саанки и нейните подличности мапутянки), който открито заявява, че може да прави неща с първа страница, включително да “помпи” прочитите на когото той си избере до където си иска. Защото бил “професионалист в компютърните технологии”! Да ги разправя тия глупости на LeonLeonov. Аз почти един живот съм се занимавал с писане на микропрограми и заявявам най-отговорно, че “чудеса” наистина могат да се правят, но само при условие, че разполагаш с обектния код на програмата или ти самият си я писал. Второто изобщо е немислимо за Гого. Значи остава въпроса, Инвесторе, кой му е “дал зелника”. Мен ако питаш, крайно време е да се заинтересоваш. Иначе олекваш.
cortana: Ще се опитам да бъда максимално кратка в "защитата" си. :)  Казах Ви го на друго място, но да Ви го кажа по-разширено и тук. 
1во: ВИЕ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА, А НЕЙДЕ ЛИ ОТ ПРОГРАМИРАНЕ!
Основание да го кажа ми дава проличаващото от самия Ви изказ. Тоест: Вие се изхвърляте без покритие за "микропрограмите" (изключвам, че такъв израз няма).
2ро: ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРОНАМЕРЕН ЧОВЕК!
Основание ми дава написаното по отношение на Жоро. Ако вие сте тук от както казвате 6-7 години, въпросният е тук ПРЪВ. БУКВАЛНО! От януари 2006та.
3то: Онзи му НИК се превеждаше "обичащ простите неща (решения)", а не "просто любовник". И през годините не Вие (с "микропрограмите:))) сте дали десетки решения на какви ли не проблеми тук, а същият този "непрофесионалист" според Вас.
4то: Вие сте учител, а той програмист по второ от три висши. :))) И работи на доста висок пост в международна компания с представителства в 17 държави.
5то: ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРОНАМЕРЕН, СЛЕД КАТО КЛЕВЕТИТЕ ЧОВЕК, КОГОТО НЕ ПОЗНАВАТЕ!
Аз (и поне още 10 други блогъри) го познавам реално от почти 6 години. :)
Погледнете първите му 10 постинга след подновяването на този му профил. Ще видите мисля, че бяха 5 технически постинга, показващи не просто професионализъм, а разрешаващи проблеми и тук. А сега погледнете последните му 10 и ще видите същото. Със средните също. :)))
Хайде сега кажете и покажете Вие колко такива помагащи или разясняващи на околните постинги имате!? Покажете само един единствен, моля! 

Направо, за да не си губя времето с явно заслужаващата БАНа си Ваша особа, прочетете двата ми коментара ето тук:
http://vania23.blog.bg/poezia/2018/01/08/shtastliva-mygla.1587152
и покажете насрещната си аргументация, че Вие сте технологик, а Жоро е това, за което се опитвате очервайки го да го представите.
Дори Ви приканвам само да снимате компютъра си и да сравните с тези на "посредствения" клеветен от Вас уважаван наш съблогър. Неговите ще видите из постингите му. :) Както и снимки на дипломите му. :) Да видим Вашите. :)

Не на последно място да Ви попитам: Вие помощ на ниво програмно обезпечаване на администраторите, можете ли да окажете и оказвали ли сте? Защото дори само за отминалите празници Жоро им подари не само тази, която бихте прочели в негов коментар към който насочвам при Ваня.
Още преди години например на лични им даде решение как за 20 мин. се елиминира проблема с помпенето.Но какво ли си губя времето с някакъв мислещ се за... макро-програмист на "микропрограми", говорещ пълни глупости за "обектния код" примерно?!! :)))
По-добре да Ви предизвикам направо. :)))
Аз съм жена. На 30 и малко години.
Имате ли самочувствието да се изправите с/у мен и да пишем код или да се препитаваме по каквото хардуерно и софтуерно Вие назовете? :)
За да видят всички четящи, че сте НЕдобронамерен смешник, който нищо не разбира от технологии. :)
Предупреждавам Ви обаче: Аз също работя от доста години в международна технологична компания, която само в България има над 1500 служителя. Зная едва ли повече от 1/1000 от въпросния мой приятел, но съм убедена, че ще Ви направя да си говорите сам. :)
Абсолютно убедена!! На 1000%! :)


Въпреки, че е толкова глупаво, да си пренеса и този коментар. :)))

cortana - Велики "програмисте", сега ще Ви споделя нещо. :)))
11.01 13:21 Понеже съм в обедна почивка, реших да хапна на бюрото си и да прелистя малко блога Ви. Не за друго, а да Ви видя Вас поне на снимка, след като твърдите, че аз не съм жена при наличие тук на мои снимки. :)
И попаднах на Ваш коментар, част от който ще си позволя да цитирам:
В 8ми коментар ето тук http://dobronameren.blog/history/2017/10/24/razreshete-da-razkaja-za.1573855?reply=5051974 dobronameren написа: Принуден съм от любезните професионалисти модератори на БЛОГ.БГ
да пиша по два пъти едни и същи коментари. Калташки номер, проста работа. Обявяват МОЙ КОМЕНТАР, при това В СОБСТВЕНИЯ МИ БЛОГ, за анонимен и после системата сама изтрива всички анонимни коментари. Ето Ви ново доказателство, че сте пълен профан, а не програмист. Всеки средна ръка компютърен специалист може да пише, редактира, изтрива анонимни коментари! Всеки! Включително аз. :)))
А Вие говорите пълни глупости!
Преди 2 години, отново именно Жоро написа програма, която може да изтрива анонимните по зададен период. Тогава я демонстрира и изтри за минута всички такива за две години назад.
Да започнем изпитването с това? Цитирайте ми анонимен коментар някъде, и аз първо ще го редактирам на "Добронамерен е технологик колкото на баба ми хурката! :)))", а след това ще го цитирам от профила си и изтрия. :)

Нещо повече: Пълните дилетантски глупости в коментарите под цитирания Ви постинг са купища. Но всъщност: Вие можете ли да давате линкове тук, в коментарите, без да Ви реже домейна, "велики програмисте"? Защото явно аз мога, но Вие съм сигурен, че не. :)))
14ти коментар го пише програмист?!? :) Че анонимни излизат коментарите когато Интернет е слаб? :)))
Явно този "програмист" нищо не е чувал за динамични IP и прокси-сървъри. :) В задачата се пита що за програмист е тогава? :)

Сега като публикувам този коментар, ще Ви го пусна и като анонимен. :)))) Хей така, за да се видиш що за смешник сте. :)
А, ако не го изтриете, надвечер ще го променя както вече казах. Не за друго, а защото тук Интернет ми е 1Gbit, а в къщи само 75Mbit. :))))

А това е поздравче за Вас, "програмисте":
https://youtube.com/watch?v=ptZw7CV01-E
С намек, че сте калинка. :)))
Всъщност, пате в калчища сте. :) И затова:
https://youtube.com/watch?v=U1lC1WyPxL0
Обрисувва и Вас, и политическите Ви сподвижници: крякащи никого неинтересуващи го пенсионерски групости. 
Това да го допълвам ли в анонимния коментар, или да чакаме системата да го изтрие? Поредната Ваша глупост, показваща що за "програмист" сте. :)

Гласувай:
10
0Предишен постинг

1. cortana - Глупачката аз. :)))) Да си цитирам коментар в постинг. :)))
11.01 01:36
Но отделих близо 10 мин. за този коментар, и затова да си го увековеча. :)))
цитирай
2. milady - мда,пълно е със..
11.01 12:06

прости,агресивни,и анонимни..глисти..

шамбала/ ала бала..
€кономичний/откъм акъл..
БП просто,прости
Шинели
Шанели
и клети шизоиди..
цитирай
3. cortana - 2. milady
11.01 12:36
Може да се формулира доста по-кратко:
Пълно е с утайки на комплекси. :)))
цитирай
4. milady - тъй верно, служа на Делото!!
11.01 13:41
РАЗГОВОР С DOBRONAMEREN

Рашков,по=добре си сложи..желязната модерация,
въздух под налягане си..
Апостол е беден, страхлив, и изкукал,
но от теб като нищо
ще изкяря 6 бона..
стигат ми за..Хаваи, с гаджето
съжалявам, тук не е за аматьори,
къде си тръгнал с-у Жоро и мен,
Милейди Лейди, мармалейди,Джулия!!
ниска топка си, нищо ,че си стар Графоман..
спорен ХУйкенд, деде!

Но със споменаването на 'Милейди' ме присещате, че снощи пропуснах тази Ваша клевета. Клеветата че Жоро бил имал отношения с въпросната.
Вие да не сте панделката на бикините 'и, че си позволявате да твърдите такива неща? Или сте жълтото пак там, че го знаете от първа ръка? :)))

Естествено, че сте смешник, какъв да сте друг, след като се правите на програмист, а отказвате съревнование?! :)))
цитирай
5. dobronameren - Знаете ли защо в заглавието на поста "Микропрограми" е в кавички?
11.01 16:10
Защото само след 4 абзаца "Кортана" твърди, че няма израз "микропрограмиране". Идва ми на ума само едно да попитам "Кортана": Как ще обясни защо Бил Гейтс е нарекъл своята фирма Microsoft?
А защо съм поставил в кавички "Кортана"? А сетете се, де.
цитирай
6. dobronameren - Я! Djani между една жена?!
11.01 16:16
Копи от статистиката за последните 20 блогъра, които са посетили блога ми днес
13:35 - milady
13:15 - saankii
12:56 - cortana
12:55 - cortana
12:54 - cortana
12:51 - djani
12:50 - cortana
12:27 - cortana
12:20 - milady
12:13 - cortana
цитирай
7. cortana - Добронамерен, мислех Ви за глупав, но Вие се оказахте ИДИОТ!
11.01 17:23
Имайки в предвид, че се произнася 'Майкрософт', а не 'Микрософт', да го приемаме ли като макро? :)))
Явно и с езиците сте много зле. :)

А да Ви предизвиквам поне един макрос да напишете тук, май няма смисъл, защото дори и с Гугъл няма да разберете какво е. :)))
цитирай
8. cortana - Освен това:
11.01 17:27
Като напъвате аз да докажа, че съм жена, което лесно става, ако се изправите в съревнование с мен фейс ту фейс, ('Фейс' е различно от 'фес' , да не се объркате и с това.) как Вие ще докажете, че цитираната от Вас статистика е вярна?


Аз например мога да кажа, че моята е тази:

13:35 - dobronameren
13:15 - dobronameren
12:56 - dobronameren
12:55 - dobronameren
12:54 - dobronameren
12:51 - dobronameren
12:50 - dobronameren
12:27 - dobronameren
12:20 - dobronameren
12:13 - dobronameren

:)))


Не мислите ли, че само един злобен човек, а не добронамерен, може да намесва Джани, когото всички тук уважават, с подобни подмятания? Или не Ви кефи, че е готин човекът и е личност каквато явно Вие не сте?
цитирай
9. milady - коортии, SOS:)))))
12.01 09:34
20. dobronameren - Забелязахте ли нещо много важно според мен
09:01
Трети ден и четвърта сутрин - днешната, "Първата" страница на БЛОГ.БГ, изглежда съвсем нормално. Имам предвид, че липсва "професионалната намеса" на Помпиера Милейдин и прочитите на постингите там се движат в своите нормални граници - 1200-1300 отгоре и 300-400 отдолу. Дали пък това не е резултат от Нашите усилия - на мен и на нормално мислещите блогъри. Веднага обръщам внимание. че съм написал "нормално мислещи", а не само "демократичните". Сега - ако това наблюдение е вярно и е устойчива тенденция - очаквам Инвесторът да направи следващите стъпки за превръщането на сайта БЛОГ.БГ в нормална виртуална медия...
цитирай
10. cortana - 9. milady
12.01 10:47
Хей сега ще го затапя. :))) Само да открия нещо при Ники. :)
цитирай
11. starforlife - Миличка, аз нямам нужда от защита.
13.01 22:07
Защото зная кой съм, откъде идвам, накъде отивам, и как вървя по Пътя.
Също зная и какво знам и мога.
А който го оспорва - може да се убеди с очите си преди да се опитва с писане да пристъпи комплексите си.
цитирай
12. born - Малко късничко попаднах на постинга ти, но да си кажа приказката и аз :
18.01 20:24
Корти - да спориш с идиот /колкото и добронамерен да ти се пише/ е непосилна задача. Виж какво казва Марк Твен по въпроса :"Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма!". Не слизай от нивото си !
Поздрави, Адашче.
ПП. И прочети какво ти е написал Жоро в коментар 11. Това е.
цитирай
13. cortana - 12. born
18.01 20:48
Привет, адашче. :)
Ти не знаеш ли, че съм с БАН? :))))
Постингите ми не се показват никъде в статистиките. Защото бях писала 'просвещаващ' постинг, който те свалиха, аз пак качих, те пак свалиха и така. :))) А знаеш, че домакините искат блогърите да знаят колкото се може по-малко. Смешковци. :)
цитирай
14. born - Не знаех , Адашче !!! Да не ти пука...
18.01 21:32
cortana написа:
Привет, адашче. :)
Ти не знаеш ли, че съм с БАН? :))))
Постингите ми не се показват никъде в статистиките. Защото бях писала 'просвещаващ' постинг, който те свалиха, аз пак качих, те пак свалиха и така. :))) А знаеш, че домакините искат блогърите да знаят колкото се може по-малко. Смешковци. :)

И докога ще е бана ?
ПП. Аз пък се чудя как все още не са ме баннали като съм скаран с маса толерирани идиоти !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cortana
Категория: Технологии
Прочетен: 244271
Постинги: 126
Коментари: 711
Гласове: 607
Архив
Календар
«  Януари, 2018  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031